fredag 20 januari 2017

Veckobrev v.3 Jollen C

Förskoleklass Jollen C

Veckobrev v.3

Hej alla föräldrar!

Det har varit väldigt blött ute den här veckan. Barnens kläder blir blöta, och vi har dålig med plats i torkskåpen. Det är bra om alla tittar att det finns extrakläder i barnens skåp. Ett tips är att impregnera kläderna. Det finns spray eller ett medel att ha i tvättmaskinen.

I måndags var det dags för El Sistema igen. Några barn var väldigt stökiga och lyssnade dåligt. Hoppas att det går bättre nästa gång. Vi hade också matematik och jobbade i matematikboken.

I veckan har vi pratat om årstiden vinter och fortsatt med vinterpyssel. I torsdags åkte vi skridskor, innan vi åker iväg säger flera barn att de tycker det är tråkigt att åka, men när vi kommer dit så har de roligt och vill inte åka tillbaka till skolan. Under veckan har vi läst en bok som heter SuperCharlie och barnen tyckte den var bra och rolig.

Idag ska vi lära oss om vinterfåglar och hur de skaffar mat på vintern när det är snö och kallt.

Om vi ska kunna åka pulka eller madrass så måste barnens hjälmar vara kvar i skolan under veckorna. Vi hoppas på mer snö.

Nästa vecka börjar eleverna i klassen att gå till skolläkaren med sina föräldrar. Ni har alla fått en kallelse hemskickad.

Nästa vecka: Torsdag: Skridskor

 

Trevlig helg önskar

Anneli Shoan Yildiz

 

Anmäl senast kl. 8.00 om ditt barn är sjukt eller ledigt.

Anneli  50824730  Yildiz 50824694  Shoan 50838535  Fritids 50824768

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar